Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläderblomssaft 3

 
Skriv ut

Läskande och god!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj klasarna och lägg dem i en kruka eller en hink.
  2. Häll kokande vatten över. Häll på sockret och rör om så att det löser sig.
  3. Skölj citronerna, skär dem i skivor och lägg dem i krukan. Lös upp citronsyran i lite hett vatten och blanda ner.
  4. Låt saften stå på kall plats i 4-5 dagar. Rör om ett par gånger.
  5. Sila saften och fyll på flaskor. Sätt på korkar och förvara kallt, eller fyll saften på plastburkar och frys in. Förvara fläderblomssaften i kylskåp 1-2 månader.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.