Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläfskfilé med färskostfyllning

 
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

En rätt jag inte lagat på ett tag, men jättegod!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Putsa filén. Skär ett djupt snitt längsgående filén så det bildas en djup ficka. Dela baconen i små bitar, bryn dessa. Låt svalna.
  2. Salta och peppra köttet både i och runt filén. Blanda ihop färskosten, de hackade tomaterna, timjan och bacon. Lägg fyllningen i skåran på köttet, fäst ihop köttet med 5-6 tandpetare.
  3. Lägg i en långpanna. Vispa ihop olja och soja, pensla köttet med blandningen och stek i ugn 175 grader ca 30 min

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.