Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläsk och vitkål i låda

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En lättlagad vardagsrätt som ser trevlig ut på fatet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela vitkålen i klyftor och förväll dem lätt i saltat vatten.
  2. Lägg fläsket i en rad på ena sidan av eldfast fat eller form och de förvällda kålklyftorna i en rad på andra sidan.
  3. Sätt in fatet i varm ugn (200 grader) omkring 20 minuter eller tills fläsket blivit lite brunt och en aning knaprigt.
  4. Strö över riven pepparrot vid serveringen.
  5. Man kan även servera potatis och pepparrotssås till om man vill ha rätten mera mättande.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.