Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilé Afrikana

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Detta är också något som vi älskar att äta i vår familj.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs fläskfiléskivorna i omgångar i hälften av fettet i en stor stekpanna. Salta, peppra och ta upp på fat. Fräs curryn i resten av fettet.
  2. Tillsätt vitlök, grädde och mosad banan och sjud ett par minuter. Lägg i köttet och låt det bli genomvarmt, koka inte för länge.
  3. Smaka eventuellt av med lite salt och pressad citron. Lägg på banaskivor och nötter.
  4. Servera med couscous, bulgur eller ris, blandad med paprika och persilja samt sallad som tillbehör.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • GrodanOchLillebror 14 november 2008

    Gott! Men stark *hihi* jag kommer absolut att göra detta igen.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.