Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilé i grönpepparsås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Jag har gjort den här rätten många gånger! Lika god varje gång! Och så enkel sen!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär filén i skivor och stek på varje sida i 3-4 minuter. Lägg köttet i en gryta. Fräs ur stekpannan med buljong.
  2. Vispa ner créme fraiche och mjölet utrört i lite kallt vatten. Tillsätt salt och söndersmulad grönpeppar och häll såsen över köttet.
  3. Blanda och värm upp köttet i såsen. Servera med ris eller potatis och haricots verts.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.