Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilé i krämig pepparsås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

God och enkel fläskfilé i en smakrik pepparsås

Ingredienser

Instruktioner

Skär köttet i ca 2 cm tjocka skivor, platta ut med t ex en gaffel. Stek i smör i en stor panna. Salta lite. Ta upp filéerna och lägg åt sidan en stund. Skär eller strimla paprikan i mycket tunna skivor och stek i pannan. Ta upp och lägg med köttet. Rör ihop crème fraiche och grädde i stekpannan rör om noga. Låt koka någon minut under omrörning. Tillsätt dom olika pepparsorterna och soja. Lägg filéerna och paprikan i såsen och låt det småputtra några minuter. Servera med klyftpotatis eller pommes frites samt en god sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.