- Serverar: 4 portioner
- Tid: 25 minuter
Skriv ut
Enkel och lyxigt god bjudrätt med krämig purjolökssås.
Instruktioner
- Skala och finhacka vitlöksklyftorna. Putsa och skär köttet i 2 cm tjocka skivor. Bryn köttet runt om i 1 msk smör i en stekpanna. Tillsätt vitlöken och låt fräsa med 1 minut Krydda med 1 tsk salt och 2 krm peppar. Lägg köttet på ett fat.
- Ansa och skär purjolöken i 2 cm tjocka skivor. Fräs den mjuk i stekpannan. Vispa i crème fraiche, vatten, senap, buljongtärning, ½ tsk salt och 2 krm peppar. Koka upp och låt puttra 1 minut.
- Lägg i köttet och låt puttra tills köttet är genomkokt, ca 5 min.
- Stek salladsärtorna i 1 msk smör ca 1 minut. Vänd i spenaten. Krydda med 1 krm salt.
Publicerat den
2 september 2012
Liknande recept
Skriv kommentar