Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilé med cheddarsås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Ett gott och annorlunda sätt att laga fläskfilé

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda köttskivorna med soja, lime- eller citronsaft och kryddmix i en plastpåse och skaka om. Ställ kallt ca 2 tim.
  2. Sätt ugnen på 200 grader.
  3. Bryn köttet. Lägg över det i smord ugnssäker form. Strö över purjolöken.
  4. Vispa ner Cheddar Dip i kall grädde och låt koka upp under omrörning. Tillsätt salsa och rör om.
  5. Häll såsen över köttet i formen och strö över ost.
  6. Gratinera ca 20 min tills gratängen fått fin färg.
  7. Servera med kokt ris eller klyftpotatis, Old El Paso Thick'n Chunky Salsa och en grönsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.