Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilé med gorgonzolasås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Det går bra att bjuda på festmat fast du har brottom.

Ingredienser

Instruktioner

Skär fläskfilén i skivor. Stek dem gyllene på båda sidor i lite matfett. Salta och peppra. Ta upp dem. Häll créme fraiche i en traktörpanna och tillsätt smulad ost och kalvfond. Värm såsen under omrörning på låg värme tills osten smält. Smaka av. Lägg tillbaka fläskfilén med sky som bildats i pannan. Låt allt bli genomvarmt. Bjud klyftpotatis och en sallad till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.