Praktisk och god bjudrätt.
Instruktioner
- Ugn: 225 grader.
- Putsa köttet och salta och peppra. Bryn runt om i matfett och låt steka klart under lock i 15 minuter.
- Skala och hacka löken, och fräs den i matfett. Tillsätt ris och fräs en minut.
- Späd med vatten och buljongtärning. Koka upp och rör om så att tärningen löses upp. Sjud under lock i 20 minuter.
- Dela, kärna ur och hacka paprikorna. Blanda med riset och häll i en form.
- Skiva svampen och fräs i matfett. Strö över mjöl och späd med vatten, fond och grädde.
- Tillsätt hackad grönpeppar och senap. Koka i 5 minuter. Smaka av med salt och peppar.
- Skiva köttet och lägg ovanpå riset. Häll såsen över och gratinera i 10 minuter.
Publicerat den
26 januari 2008
Liknande recept
Skriv kommentar