Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilé med kokos à la Viktväktarna

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ur Viktväktarnas kokbok Tills du är mätt 7½ poäng/port Mumsfilibaba

Ingredienser

Instruktioner

Blanda samman ketjap, kokos, lök, vitlök, olja, sambal och citron i en stor bunke. Lägg ner köttet i bunken och marinera i kylen 1 tim. Koka riset enl anvisningar. Sätt ugnen på grill, 250 grader. Grilla köttet i ugn ca 3 min på varje sida. Skiva tomaterna, hacka löken och blanda dessa till en fin sallad som smaksätts med salt, peppar och vinäger. Servera köttet tillsammans med tomatsallad, ris och sweet chilisås. Det går även bra att byta ut fläskfilén mot kalkon, kyckling eller viltkött.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • Kajac 9 september 2009

    Mycket gott! Kul med lite nya smaker på fläskfilén.

  • monicadanell 21 januari 2011

    Super gott tack vännen för ett kanon recept klar 5 från mej monica

  • nenicka 21 augusti 2011

    Detta är så gott... har även gjort den med kycklingfile lika gott det :-))

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.