Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilé med mango

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Något salt och något sött, blir något alldeles underbart tillsammans i denna lättgjorda och snabba gratäng!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Putsa och skär filén i 1 cm tjocka skivor. Bryn köttet på båda sidor i smör i en stekpanna. Lägg över köttet i en ugnssäker form.
  2. Snitta och skölj purjolöken. Skär den i skivor. Förväll löken i en djup tallrik i mikron, ca 2 minuter. Fördela purjolök och mango över köttet.
  3. Blanda ananassalsa och vispgrädde i en kastrull och koka upp. Rör ner ljus redning och koka 2 minuter. Slå såsen över köttet.
  4. Sätt ugnen på 225 grader.
  5. Strö över riven ost på gratängen och gratinera ca 10 minuter i ugnen.
  6. Servera gratängen med kokt ris och en sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.