Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilé Provencale

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En liten magnifik rätt som det vattnas i munnen av.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Putsa fläskfilén och skär den i 2 cm tjocka skivor.
  2. Skölj och ansa aubergine och squash och skär dem i 1 cm tunna skivor. Skala vitlöken och skär den på längden i mycket tunna skivor. Skölj och dela salviabladen.
  3. Krydda filéskivorna med salt och peppar. Lägg på en vitlöksskiva, ett halvt salviablad och täck över med en aubergineskiva. Vänd på filéskivan. Lägg på en vitlök och salvia och täck över med en squashskiva.
  4. Vira in alltsammans i en baconskiva och fäst med en tandpetare. Pensla med olja.
  5. Sätt på grillen eller ugnens grill. Grilla filébitarna ca 15 minuter, vänd dem då och då.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.