Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilé puttanesca med pasta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En god röra med fläskfilé, chili, sardellfiléer och kapris som serveras med nykokt pasta. Går snabbt att göra och är en bra balanserad rätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär fläskfilén i strimlor. Ansa chilin och ta bort kärnorna, skala vitlöken och schalottenlöken. Finhacka löken, vitlöken, chilin och sardellerna. Ansa paprikan, skär den och tomater i bitar.
  2. Fräs köttet i olja ca 5 minuter, tillsätt löken och chilin och fräs någon minut. Rör ner kaprisen, sardellhacket, paprika- och tomatbitarna. Fräs några minuter och vänd ner örterna. Salta och peppra.
  3. Servera med nykokt färsk pasta och en grönsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.