Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilegratäng

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En lättlagad och supergod gratäng

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Skär filen i bitar. Bryn paprika och lök. Stek bacon. Värm ner grädden och osten i en kastrull med kalvfonden. Bryn filen. Lägg först i grönsakerna sen filen och slå på grädden och sist toppa med bacon i en eldfast form. Sätt i ugn ca 15 min tills det har fått färg.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.