Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilégratäng

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Enkel att göra bäst att göra den kvällen före så den får stå och dra.

Ingredienser

Instruktioner

Ansa och putsa filén. Helstek filen i 225 grader 20 minuter skär sedan i bitar, lägg fint i en form. Smält margarinet, lägg i buljongtärningen, vattnet och grädden. Låt puttra en stund. Skär purjon strö den över filé, fräs svampen och lägg ovanpå. Smält osten i gräddsåsen slå över. Gratinera i ca 20 minuter. Servera pressad potatis och grönsallad till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.