Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Fick denna gryta på en tjejmiddag för många år sedan och den är fortfarande en favorit. Gör den dagen innan du skall servera den så blir den ännu godare!

Ingredienser

Instruktioner

Finhacka löken och bryn den. Skär fläskfilén i ca 1 cm tjocka skivor och bryn den. Bryn svampen. Lägg över allt i en stekpanna med lock eller i en gryta. Skär anjovisen i små bitar och häll i tillsammans med lite av spadet. Häll över grädden och chilisåsen. Koka långsamt i ca 45 minuter. Servera med ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.