Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilégryta med skinka

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Lätt att göra. Kan serveras med ris, pasta och potatis.

Ingredienser

Instruktioner

Fräs köttet i en gryta och låt de få lite färg runtom. Salta och peppra. Lägg i löken och skinkan, låt fräsa med en stund. Häll över mjölet och rör om. Fortsätt med buljongtärning, vatten och tomatpuré. Låt koka ca 5 minuter. Lägg i crème fraichen och låt koka upp. Smaka av och krydda om det behövs.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.