Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilégryta Normandie

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

God med klyftpotatis

Ingredienser

Instruktioner

  1. Putsa köttet fritt från hinnor. Strimla upp köttet i lagom stora strimlor. Skala och grovhacka löken. Tvätta purjolöken och strimla den. Tvätta paprikan och skär den i lagom stora bitar.
  2. Skär fänkålen i små bitar. Bryn köttet i en stekpanna tillsammans med lite smör. Tillsätt lök, purjolök, paprika, fänkål, apelsinskal och saft, tomatpuré, saffran och timjan. Fräs någon minut. Häll på vinet och rör i buljongtärningen. Koka grytan i ca 10 minuter. Smaka av med salt och peppar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.