Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfiléspett med tandoorismak

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Snabbt och gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär fläskfilén i 2 cm bitar.
  2. Blanda Tandoori spice mix och yoghurt. Lägg i fläskfilén och låt köttet marineras i ca 10 minuter och trä sedan bitarna på grillspett.
  3. Sätt ugnen på 175 grader.
  4. Stek i ugn tills köttet är klart, ca 20 minuter. Skär blomkål i bitar och stek i smör tills den fått fin färg.
  5. Koka ris enligt instruktionserna på förpackningen.
  6. Servera med mango chutney och naanbröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.