Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskgryta med mango chutney

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Denna mustiga gryta är en god och billig vardagsrätt med det lilla extra. Den blir frisk och syrlig av apelsinsaften och het och spännande av mango chutneyn.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Putsa köttet och skär det i tunna strimlor. Skala och skiva löken tunt.
  2. Smält smöret i en tjockbottnad gryta. Salta och peppra köttet och bryn det i omgångar i grytan. Ta upp köttet med hålslev.
  3. Fräs löken tillsammans med tomatpuré och curry cirka tre minuter. Tillsätt kött, chutney, apelsinjuice och koncentrerad juice. Salta och peppra.
  4. Låt puttra cirka 25 minuter. Tillsätt lite vatten om vätskan kokar in för mycket. Servera med ris och en sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.