Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Revbensspjäll med mango chutney

(1 kommentar)  
Skriv ut

Spjällen penslas generöst med en sås gjord på bland annat mango chutney, senapspulver och ingefära.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Salta och peppra spjällen generöst och bryn dem runt om i en stek- eller grillpanna. Lägg över dem i en ugnssäker form.
  2. Sätt ugnen på 175ºC. Pressa citronen och blanda den med resten av ingredienserna.
  3. Pensla spjällen med såsen. Stek i ca 1 ½ timme mitt i ugnen. Ta ut och pensla spjällen några gånger under stekningen för extra smak.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Garposkennel 18 februari 2011

    Mycket gott,min favorit bland alla recept på revbensspjäll.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.