Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskytterfilé med rödvinsdoft

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

En riktigt god helgmiddag. Receptet är för 2, men är ni t.ex 4 så är det bara att dubbla ingredienserna.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg rött vin och vit sirap i en liten kastrull med 1 delad vitlöksklyfta och kryddnejlikorna. Låt sjuda ihop tills hälften återstår och det har blivit en simmig sås. Låt kallna.
  2. Tärna de stora, mogna tomaterna. Sjud haricots verts i saltat vatten 1 minut, låt rinna av. Blanda tomater, haricots verts, rödlök och kidneybönor. Smaksätt salladen med olivolja, vinäger och 2 tsk av rödvinssirapen, salt och peppar.
  3. Stek fläskytterfilén i skivor i smör.
  4. Servera med salladen och skeda resterande sirap över köttet vid servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.