Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fräsiga Våfflor

(1 kommentar)  
Skriv ut

Vet du vad? Jag är i himlän...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält margarinet eller smöret och låt svalna.
  2. Blanda vetemjöl och bakpulver i en skål. Vispa ner mjölken, grädden och det smälta matfettet till en jämn smet.
  3. Hetta upp ett våffeljärn. Innan man gräddar första våfflan så penslar man laggen med smält fett.
  4. Häll på smet och bred ut så att det täcker undre laggen och grädda våfflorna guldbruna.
  5. Lägg våfflorna var för sig på ett galler när de är färdiga.
  6. Servera våfflorna nygräddade, gärna med grädde och färska bär eller sylt.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • bp72 13 september 2008

    Min familj har fått dessa frasiga våflflor som favorit.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.