En kryddoftande fiskgryta, servera gärna med färskt bröd för att suga upp den goda såsen.
Instruktioner
- Hetta upp olivoljan på hög värme och fräs lök och vitlök ca 2-3 minuter tills löken är mjuk. Blanda ner lagerblad, apelsinskal och stjärnanis och fräs ca 30 sekunder tills blandningen börjar dofta.
- Tillsätt tomaterna och 1 dl vatten och koka upp. Sänk till medelvärme och låt sjuda ca 10 minuter tills såsen börjar tjockna något.
- Lägg i fisken, sänk värmen och lägg på ett tättslutande lock. Koka upp och låt sjuda ca 5 minuter tills fisken är genomkokt. Lägg i räkorna och värm upp ca 2 minuter tills genomvarma. Smaka av med salt och peppar.
- Rör ner persiljan precis före servering och servera med varmt, mjukt bröd.
Publicerat den
25 augusti 2011
Liknande recept
Skriv kommentar