Börja med fyllningen. Tina och skala räkorna.
Skala och hacka löken fint. Fräs den i matfettet tills den är mjuk. Strö över mjölet och rör om. Späd med fiskbuljong och grädde under omrörning. Låt stuvningen koka 5-10 minuter. Hacka dillen. Smaka av med tomatpuré,dill, dragon, salt och peppar. Tillsätt räkorna. Smaka av.
Tina smördegsplattorna enligt förpackningens anvisningar. Lägg dem på varandra och kavla ut till en fyrkant, ca 25x12 cm, på bakplåtspapper. Nyp ihop i kanterna.
Lägg på en platta dubbelvikt folie som täcker det mesta av degen - utom ca 1 cm runt hela kanten. Tryck till folieplattan ordentligt. Låt degen vila en stund.
Grädda med folieplattan på 250 graders ugnsvärme ca 10 minuter. Täck eventuellt kanterna så att de inte blir för bruna.
Ta bort folien. Bred räkstuvningen över smördegsbotten. Strö över ost. Grädda i 250 grader ugnsvärme 5-10 minuter.
Servera direkt, gärna med en sallad.