Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Frasiga potatisvåfflor

 
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Frukost, brunch, lunch eller middag - flexibla och matiga våfflor. Toppa gärna med en matig laxröra eller rom, créme fraiche och finskuren rödlök. Eller bjud med sylt och grädde.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Riv potatisen grovt. Smält smöret och låt svalna. Vispa ihop mjölk, vatten, mjöl, ägg, bakpulver och 1 tsk salt till en slät smet. Rör ner smöret. Tillsätt den rivna potatisen.
  2. Grädda våfflor i ett smort våffeljärn tills de får fin färg.
  3. Toppa gärna med en matig laxröra eller rom, créme fraiche och finskuren rödlök. Eller bjud med sylt och grädde.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.