Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Frisbeebiff med tomatsås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En portion ger 1,6 MJ (400 kcal) varav 50 E% är kolhydrater. Ta flera portioner om du behöver mer energi. Receptet är beräknat till 2 idrottsportioner eller 4 normalportioner.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda färsen med salt, peppar, mjöl och mjölk.
  2. Bryn matfett i en stekpanna.
  3. Platta ut färsen till en stor biff som täcker hela stekpannan.
  4. Stek i cirka 4 minuter på medelvärme. Dela biffen i 2-4 delar så går det lättare att vända den. Vänd biffdelarna och stek på andra sidan i 4 minuter.
  5. Häll i de krossade tomaterna, vitlök, grädde och soja. Smaka av såsen med extra salt och peppar. Låt det puttra i 3-4 minuter. Servera med nykokt pasta, persilja, sallad och bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.