Botten:
Smält först smöret så det hinner svalna.
Klä en långpanna (30x40) med bakplåtspapper.
Vispa ägg och socker pösigt.
Blanda de övriga torra ingredienserna i en bunke, rör om i bunken så bakpulvret blandas väl med mjölet.
Blanda i mjölblandningen i äggvispet och tillsätt mjölken rör om och tillsätt det svalnande smöret, rör om till en gämn smet.
Häll smeten i långpannan och grädda i ugnen 175-200 grader i ca. 20 minuter. Låt kakan kallna.
Glasyr:
Rör smöret gärna med elvisp eller matberedare. Blanda alla torra ingredienser och tillsätt det i smöret, tillsätt även vatten. Rör sedan i en lätt uppvispad äggula. Rör till en slät kräm och bred på den kalla kakan.
Strö över med lite strössel, inte så mycket.
Låt kakan stå kallt i kylskåpet ett tag innan du skär den i lagomt stora bitar.