- Serverar: 1 portioner
- Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut
Jag har gjort om receptet så att det passar glutenintoleranta.
Innehåller väldigt lite kolhydrater så det funkar även för LCHFkostare
Instruktioner
- Koka först en gröt av havregryn och 2 dl vatten.
- Tillsätt övriga ingredienser. Blanda ihop till en tjock smet.
- Bred ut smeten på en bakplåtspappersklädd plåt.
- Smeten ska precis täcka plåten. Jag brukar täcka plåten med gladpack för att lättare fördela smeten i ett tunnt jämnt lager på plåten.
- Strö sist på lite sesamfrön. Grädda i 150 graders ugnsvärme.
- Ta ut plåten efter 30 minuter, skär med vass kniv till lagom bitar. Ställ tillbaka plåten i ugnen och grädda ytterliager 30-60 minuter tills brödet är alldeles torrt.
- Ät och njut!
Publicerat den
1 maj 2011
Liknande recept
Skriv kommentar