Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Frozen cheesecake med pepparkakscrumble

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Härlig klassisk cheesecake med en egen pepparkakscrumble som du rör ihop snabbt och in ugnen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa grädden och blanda ner färskost och vaniljsocker. Separera äggulan från äggvitan. Vispa äggulorna pösigt med socker. Vispa sedan äggvitan till ett hårt skum i en separat bunke.
  2. Blanda färskostblandningen med den vispade äggulan och blanda sedan med äggvitan. Rör till sist ner grädden. Häll smeten i glas, droppa i lite espresso och rör runt med en sked. Ställ i frysen för att kyla ner en stund.
  3. Blanda alla ingredienser till pepparkakscrumblen och smula ut på en plåt. Baka på 180 grader i ca 10 minuter.
  4. Strössla pepparkakscrumblen ovanpå den kalla cheesecaken

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.