Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Frukt och nötlimpa

 
  • Serverar: 1 portioner
  • Tid: 2 timmar
Skriv ut

Gillar ni inte aprikoser, jordnötter och valnötter, byt ut mot annan frukt/nöt. Lycka till!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda samman alla torra ingredienser i en bunke. Rör sedan ner kokosmjölk, yoghurt och vatten.
  2. Blanda väl och låt vila 30 minuter i kyl.
  3. Sätt ugnen på 175 grader.
  4. Smörj en limpform med lite olivolja. (Jag bröade med lite dinkelmjöl också)Häll över smeten/degen. När man bakar på dinkel är degen kladdig. Det ska den vara. Då blir brödet saftigt.
  5. Grädda brödet i formen längst ner i ugnen i ca 1 1/2 timma. Ta ur brödet och låt det svalna på galler.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.