Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fruktdessert med choklad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Citrusfrukterna är som finast just nu. Här får de chokladvarmt sällskap. 321 kalorier per portion 16 g fett, 5 g protein, 40 g kolhydrater

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala apelsinerna med en vass kniv, alla vita, beska hinnor ska bort. Skiva apelsinen tunt. Skala och slanta bananerna. Fördela frukten på ett stort fat eller fyra assietter.
  2. Bryt sönder chokladen i småbitar. Smält dem i en kopp i mikron 30 sekunder+ 30 sekunder på full effekt eller smält i vattenbad på spisen.
  3. Ringla chokladen över frukten. Strö över nötter, russin och kokosflingor och servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.