Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fruktig smörgåstårta med kalkonpastrami

 
  • Serverar: 10-12 portioner
Skriv ut

Den var så god att jag bad om receptet!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina de frysta ärterna och morötterna. Tärna äpplet och skinkan. Pressa citronen och riv skalet. Riv citronskalet till garneringen och finhacka persiljan.
  2. Blanda samman yoghurt och majonnäs i en skål. Tillsätt ärter och morötter, äpple, ananas i bitar och skinka.
  3. Rör om och smaka av med citronskal och -saft, salt och svartpeppar.
  4. Bred fyllningen på två bottnar. Lägg samman och toppa med resterande brödbotten.
  5. Blanda yoghurt, crème fraiche, majonnäs, citronskal, salt, peppar och persilja. Bred krämen ovanpå och runt om tårtan.
  6. Dekorera kanten med ekbladssallat. Rulla kalkonpastramin och lägg runt kanten. Skölj och dela tomaterna och lägg dem innanför pastramin och vindruvorna i mitten. Låt stå kallt till serveringen.
  7. Tips! För godast och vackrast tårta, gör den klar till och med att garneringen runt om är på plats och låt den stå 6–12 timmar innan den dekoreras.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.