Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fruktsallad med krämig och syrlig keso!

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 2-3 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Mumma, om man inte vill vara allt för flottig =) Mitt egna påhitt... Hoppas det smakar! Går lika bra att äta utan fruktsallad :)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Krämen:
  2. Gör såhär: Blanda ner alla ingredienser i en skål, rör försiktigt så att krämen inte blir blöt och rinnande. (Ska vara ganska fast). Ös sedan över till en finare skål, om så önskas och toppa med lite mandel spån!
  3. Ät's tillsammans med egenkomponerad fruktsallad!
  4. Sallad:
  5. Skala & hacka frukterna till små tärningar. Blanda i en stor skål och servera med Kesokrämen!

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • AnetteChristine 28 februari 2010

    Fräscht och gott alternativ till vispad grädde eller glass. Tog 2 minuter att röra ihop.

  • liab 26 februari 2013

    Kesokrämen uppskattades till mellanmål! Perfekt för att göra frukten lite festligare.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.