Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fruktspett med kokosflingor

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Rostad kokos är gott och roligt och det här är en efterrätt man kan ha när det är dags för fest. Man kan även doppa frukt i smält mörk choklad och sedan rulla i kokos eller rostad flagad, finhackad mandel.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att rosta kokosen i en torr panna. Skala och skär frukten i halvstora bitar och trä upp dem jämnt fördelade på de åtta spetten.
  2. Häll ut kokos på en stor tallrik och rulla spetten så att det täcker på päronen, melonen och bananer. Vindruvorna och physalisen har lite för blankt skal.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.