Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Stekt banan med rostade kokosflingor och chokladsås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mycket enkelt och väldans gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med såsen. Lägg chokladbitarna i en bunke. Koka upp grädden och slå den het över chokladhacket. Rör om tills chokladen smält. Tillsätt rommen. Låt stå i rumstemperatur.
  2. Rosta kokosflingorna i en torr stekpanna så att de får lite färg. Lägg upp på en tallrik. Hetta upp pannan igen med smör. Stek bananerna med farinsocker cirka 2 minuter per sida.
  3. Lägg upp bananerna på ett fat eller tallrikar. Strö över kokosflingorna och häll över chokladsås. Servera med en god vaniljglass.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.