Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Frusen fromage med pepparkaka

 
  • Serverar: 8-10 portioner
Skriv ut

Supergott och enkel dessert.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda gulorna med Lindahls yoghurt, saft och rivet skal från citronen och sockret.
  2. Vispa äggvitan tillhårt skum.
  3. Blanda därefter i äggvitan i yoghurtmassan. Smula ner pepparkakor i botten på en form (1½ liter) med löstagbar kant.
  4. Häll blandningen i formen och frys i minst 4 timmar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.