Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fryst cheesecake med jordgubbar

 
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Cheesecake brukar uppskattas lika mycket på fikabordet som till efterrätt. Det är helt förståeligt när man provat den här vackra godingen! Glutenfri

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Mixa havregrynen i en matberedare, tillsätt smält smör, socker och sirap. Häll i en långpanna med bakplåtspapper, ca 25x30 cm. Grädda ca 10 minuter. Låt kallna.
  3. Koka jordgubbar och socker. Mixa till en slät kräm. Vispa ricottaost och créme fraiche styvt, vänd ner jordgubbskrämen. Häll i formen. Stick ner jordgubbarna jämnt fördelat (spara några till dekoration). Ställ in i frysen i minst 3 timmar.
  4. Ta upp och skär i rutor. Dekorera med några extra jordgubbar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.