Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fullkornspasta med gräddig skinksås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En GI middag när tiden är knapp.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen al dente. Hacka löken och fräs den i lite olivolja i en kastrull, tillsätt havregrädde och sänk värmen till minimum.
  2. Riv parmesanosten fint och blanda i en skål tillsammans med äggen. Rör ner den färdigkokta pastan, den skivade skinkan och tillsätt grädd- och lökkoket.
  3. Rör ordentligt så att osten smälter och ägget koagulerar av den heta pastan. Smaka av med salt och peppar. Servera med en god sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.