Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fullkornspasta med bladspenat, vitlök och grädde

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Färk bladspenat är bäst men det går bra med fryst. Helst havregrädde men det går bra med matlagningsgrädde också. Jättegott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj bladspenaten om den är färsk eller tina den djupfrysta. Fräs en (eller fler) pressad eller riven vitlöksklyfta i lite olja och lägg i spenaten.
  2. Låt spenaten bli mjuk, tillsätt havregrädden och smaka av med salt & peppar.
  3. Dekorera med färsk timjan och servera med fullkornspasta och en god sallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • randigtiger 13 april 2009

    Såååå gott. Kommer vi verkligen göra igen!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.