Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fullkornspasta med thairäkor

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Kokosmjölk, citrongräs, chili, salladslök och koriander förgyller räkor och pasta.

Ingredienser

Instruktioner

Rensa räkorna, skala lök och vitlök. Sätt på pastavattnet och koka pastan enligt anvisningen på paketet. Fräs löken någon minut i olja utan att den tar färg. Skär bort rotfästet och skiva salladslöken. Krossa citrongräset med knivskaftet och skär gräset i 2-3 bitar. Dela pepparfrukten, ta bort kärnorna och skär fruktköttet i små tärningar. Lägg ner salladslök, citrongräs och pepparfrukt i lökfräset. Rör om och tillsätt kokosmjölk, salt och peppar. Låt koka utan lock 4-5 min. Fiska upp citrongräsbitarna. Lägg i räkorna och låt alltsammans bara få ett uppkok. Räkorna ska bara precis bli genomheta. Servera med nykokt pasta och tomatsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.