Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fylld Köttfärslimpa

 
  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Ett recept jag provade en gång sen glömde bort! Sambon älskar denna köttfärslimpa! Mixade lite med receptet och de blev super gott =)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att blanda havregryn, mjölk och potatismjöl. Låt det svälla några minuter. Blanda i kryddorna och de söndervispade ägget. Rör försiktigt i köttfärsen. Blanda inte för mycke! Hacka oliver, fetaost, rödlök.
  2. Lägg ut ett bakplåtspapper och smöra en form. Stryk ut köttfärsen till en rektagel och strö ut fyllningen. Rulla ihop med hjälp av papperet! Lägg över i den smorda formen. Ställ in i ugnen på 175 grader i ca 45 minuter.
  3. Servera med potatis och grönsaker!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.