- Serverar: 4 portioner
- Tid: 35 minuter
Skriv ut
Fyllda kycklingfiléer med sauterade grönsaker.
En god kycklingrätt.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 150°
- Skär ett snitt i sidan på varje kycklingfilé och vik upp.
- Fördela basilikan och parmesanen över filérna och vik i hop. Fäst snittet med tandpetare och krydda filérna runt om med salt och peppar.
- Hetta upp lite olja i en stekpanna och stek filérna på ena sidan tills de får färg. vänd och efterstek i ugnen ca 15 minuter.
- Skär grönsakerna i mindre bitar och skiva vitlöken tunt.
- Hetta upp lite olja i en stekpanna och fräs alla grönsaker några minuter i oljan.
- Salta och peppra. Häll på vinet och buljongen och låt allt få ett uppkok.
- Blanda ner oreganon och grönsakerna.
- Ta ut filérna och skär dem i tunna skivor.
- Servera med grönsakerna.
- Garnera med färsk oregano.
- Lycka till! Smaklig måltid.
Publicerat den
8 juni 2008
Liknande recept
Skriv kommentar