Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fylld lövbiff med rökt skinka

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Gott och snabbt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och hacka löken. Dela champinjonerna i mindre bitar. Tärna skinkan.
  2. Fräs lök och champinjoner i smör i en panna ett par minuter. Lägg i skinkan, rör om och tag från värmen.
  3. Rör ner pepparroten, persiljan och äggulan. Smaka av med salt.
  4. Fördela fyllningen på ena halvan av biffen och vik över den andra halvan.
  5. Hetta upp en stekpanna och lägg i en klick smör. Stek biffarna på stark värme knappt en minut på varje sida. Salta och peppra.
  6. Lägg upp biffarna på varma tallrikar och servera med potatispuré och sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.