Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fyllda pitabröd

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Plockmat är alltid mysigt, och det här brukar även barnen uppskatta.

Ingredienser

Instruktioner

Skala och hacka lök och vitlök. Fräs löken mjuk i olja, lägg i färsen och finfördela den med en gaffel. Stek färsen så att den får färg, rör i curry och kanel och stek ytterligare någon minut. Häll på vatten eller buljong, smaksätt med tomatpuré och låt färsen puttra under lock ca 10 minuter. Servera med uppvärmda pitabröd och tillbehör.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.