Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Getost med färska fikon och parmaskinka

 
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Tilltugg! Dryckestips: passar till vitt vin, gärna sauvignon blanc.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mixa chèvre med crème fraiche eller kesella. Smaka av med svartpeppar, honung och ev salt. Låt ostmassan stelna.
  2. Skär 2 fikon i 12 klyftor. Skär parmaskinkorna på längden. Klicka på ostkräm, lägg på en fikonklyfta och rulla ihop. Strö ev rostade solrosfrön över.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.