Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

GI- smulpaj

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

Mumsig Gi-paj när gottis suget sätter in. Hoppas det smakar.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt på ugnen på 225 grader. Tag en pajform häll i björnbären och hallonen. Hacka chokladen grovt. Tag rumstemp. smör och blanda med havregyn, sojamjöl och sist rör ner chokladen. Fördela allt över bären och grädda i ca.20 minuter. Till 3 dl grädde med en urskrapad vaniljstång i. Alternativ 1 tsk vaniljsocker.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • Vonnaninni 14 oktober 2009

    Att testa

  • peaceaholic 14 juni 2010

    Supergod! Jag gjorde den utan choklad och bytte havregryn mot boveteflingor, och då blev den hyggligt candidavänlig också!

  • Sassa_k 7 maj 2011

    God! Men lade i en smula fruktsocker, för mina bär var lite sura. Ett lätt recept med bra resultat.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.