Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gillans lätta kasslergratäng

(10 kommentarer)  
Gillans lätta kasslergratäng Gillans lätta kasslergratäng Gillans lätta kasslergratäng
  • Serverar: 6-10 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Eget recept, går bra att förbereda. Vill du ha mer sting i gratängen så ha i sötsur chilisås och cayennepeppar i såsen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda allt i en bunke, ris, kött, kryddor m.m. Utom osten den ska sparas till sist. Lägg sedan allt i en braspanna, häll sås över och strö den rivna osten över. Sätt in i ugnen på 225 grader i ca 20 minuter.
  2. Mitt tips: Hacka lite paprika i olika färger och lägg överst och svamp, serveras med sallad till.
  3. Du kan även byta ut chilisåsen till bearnaisesås.

Liknande recept

Kommentarer (10)

  • Evia 19 maj 2008

    Detta har du också bjudit på och som vanligt var det supergott.

  • sonny_ljung 5 augusti 2008

    jättego

  • Mobbaren91 5 augusti 2008

    denna älskar jag den e god som bara den

  • king200 5 augusti 2008

    Jättegod med vilken sås som

  • Sandra-Louise 5 augusti 2008

    gott är detta bara älskar det

  • Busse 11 augusti 2008

    Gott men så mycket det blev. Räcker till 10-12 portioner.

  • anny64 11 augusti 2008

    Helt suverän och supergoood... Mums!!!! För att få lite mera sting använde jag en halv tesked Sambal Oelek. Bra kylskåpsrensningsgratäng. Jag hadde ej kassler hemma en gång så jag tog sonika det som fanns i kylskåpet - Kalkon och ett paket bacon. Mums!!! Låt gratängen dra sig i kylskåpet till dagen efter så är det ännu bättre smak när du värmer den. Tack ännu en gång för ett superrecept anny64

  • Lutten84 20 augusti 2008

    Mycket god smak. Ska testa att göra den som pastasås på spisen nästa gång (fast utan ris då förstås).

  • marielotta 25 augusti 2008

    Hej, god kasslerlåda. Kommer säkert att göra den igen. hälsn. Lotta

  • Fladie 15 september 2008

    Jag kokar löken med riset och tillsätter kycklingfond. Kanon recept.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.