Eget recept, går bra att förbereda. Vill du ha mer sting i gratängen så ha i sötsur chilisås och cayennepeppar i såsen.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Detta har du också bjudit på och som vanligt var det supergott.
jättego
denna älskar jag den e god som bara den
Jättegod med vilken sås som
gott är detta bara älskar det
Gott men så mycket det blev. Räcker till 10-12 portioner.
Helt suverän och supergoood... Mums!!!! För att få lite mera sting använde jag en halv tesked Sambal Oelek. Bra kylskåpsrensningsgratäng. Jag hadde ej kassler hemma en gång så jag tog sonika det som fanns i kylskåpet - Kalkon och ett paket bacon. Mums!!! Låt gratängen dra sig i kylskåpet till dagen efter så är det ännu bättre smak när du värmer den. Tack ännu en gång för ett superrecept anny64
Mycket god smak. Ska testa att göra den som pastasås på spisen nästa gång (fast utan ris då förstås).
Hej, god kasslerlåda. Kommer säkert att göra den igen. hälsn. Lotta
Jag kokar löken med riset och tillsätter kycklingfond. Kanon recept.