Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gills året-runt-gryta

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Denna rätt har jag kommit på efter en annan gryta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i strimlor, därefter bryner du det i en stekpanna. Lägg över köttet i en stor gryta tillsammans med de övriga ingredienserna, strimla och hacka efter den storlek som passar dig. Lägg i allt även vätskan och koka i 15-20 minuter. Vispa ut mjölet i lite vatten och toppred med det. Koka i 5 minuter till. Klart att ätas.
  2. Skiva upp ananas och bananer och ha det vid sidan om.
  3. Servera det med wokade nudlar eller kokt ris och en god sallad till.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Evia 4 juli 2008

    Detta har du också bjudit på och som vanligt jätte gott.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.